Vårt erbjudande

Välkommen till Kroppkärr Rum & Frukost. Vi är båda pensionärer och reser en del själva. Inte sällan för att vara barnvakt åt våra fyra barnbarn. Men oftast kan vi erbjuda Bed & Breakfast i några av våra rum i vårt hus i Karlstad. Villan ligger på Kroppkärr, ca 4 km från Karlstad Centrum, nära en bad- och skridskosjö, en rikskänd inlines träningsstråk m.m. På 25 minuter promenerar man till  Karlstads Universitet. Nedan kan du läsa om vårt erbjudande och titta på bilder på våra rum.

Tillgänglighet

Vi erbjuder Bed & Breakfast  under hela året. Samma prissättning gäller under hela året. Däremot är tillgängligheten begränsad till när vi har möjlighet att ta emot er och ge er den service vi vill erbjuda.

OBS. Vi tar inte längre, veckovisa eller månadsvisa bokningar. För att ta reda på om vi kan ta emot just dig när du behöver hyra rum så ber vi dig fylla i epostformuläret eller kontakta oss genom någon av de kanaler vi beskriver här.

Våra rum

Vi har två rum: ett rum i källarplan med två bäddar. Tv och radio samt egen dusch. Toalett delas med det andra rummet som ligger på övre plan med en bred (120 cm) säng som eventuellt kan delas. Även tv och radio.

Klicka på bilderna för att visa dem större.

Fler bilder finns på denna länk!

Pris

För en övernattning 400:- (SEK) vilket inkluderar  lakan och handduk.  Gäller per bädd och person. Frukost serveras i familjens vardagsrum där vacker konst förhöjer känslan. Självklart ingår frukosten i priset. Vi har trådlöst internet. Betalar gör man med kreditkort eller Swish. Vi tar inte emot kontanter!
Error: the communication with Picasa Web Albums didn’t go as expected. Here’s what Picasa Web Albums said:

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/matskastel/album/KroppkarrRumFrukost?kind=photo was not found on this server. That’s all we know.